GIGABYTE GA-M68M-S2P VIDEO DRIVER

Thanks for that info. Both the 20 pin and the 4 pin power connectors are firmly seated in the motherboard. If the on-board graphics are working OK the first thing to do is check that you are running the latest BIOS, if you are not, update using the QFlash utility and see if that helps. Hi again, sorry to see that the new power supply hasn’t solved the problem. June 07, ,

Uploader: Gardabei
Date Added: 22 February 2016
File Size: 51.47 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 23043
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

There are 1 PCIe x16 slots on this motherboard. I tried to rule out power issues by disconnecting everything except: June 06, We receive spam notifications and will take immediate action!

PCIe video not working Ahh sorry to hear, but sounds like you at least found the problem! Remember, when all else fails a cup of tea and a good swear will often help! This motherboard will be dwarfed in performance by its modern counterparts, and will likely have very little support from GigaByte. Does the monitor’s LED turn green when the computer is started up?

Its size comes at the cost of features, so there are likely to be far fewer connections and expansion options available than in a larger motherboard. PCIe video not working I managed to get the old motherboard to power on and confirmed the my PCIe video card does work.

  AIRLINK101 APSUSB2 DRIVER

Graphics card not working with GA-M68M-S2P Rev 2.3

Even when they cost more and I have to pay tax I still order from them because of the great customer service. I have tried all the options in bios.

You can do that here: If you are running the latest BIOS could you post back with your full systems specs as this will help with further troubleshooting. PCIe video not working Thanks for the reply. I will be calling them when they open in a couple hours.

I managed to get the old motherboard to power on and confirmed the GT video card does work. The firends that have a higher wattage are out of state.

Not even optional, there’s no connector for it. Set bios to try PCI-e card first. I have the Rev 2.

GA-M68M-S2P: PCIe video not working

It’s been 2 days and still no RMA number. Yes the extra 12v cable is attached to the ga-m68-s2p. I know the video card works as it was running just a couple hours ago. PCIe video not working What power supply are you using anyway? By the time they reply to the information I gave them it is already out dated because I have tried other things.

  BROTHER HL-5150D WINDOWS XP DRIVER DOWNLOAD

I’m losing money every day that system is down and I’m pissed!

GigaByte Gigabyte GA-M68M-S2P – Best Compatible Gigabyte GA-M68M-S2P Mobo

I completely missed it. PCIe video not working Thanks for the help.

PCIe video not working What shop was it? I am using a w PSU. So it looks like I’ll be down for a while. I got the new w PSU today and installed it in the new system. I’ll update the thread if it turns out to be something other then a dead PCIe slot. If Newegg then it should only be a week or less maybe after they receive your board back. Home Help Login Register.